Wij zijn verdeler van top reiter, voor meer info neem gerust contact op met ons ---------- Wij zijn sinds kort aangesloten als vlp club en kunnen vanaf nu via van 't enclavehof verzekeringen aanbieden ---------- Offsprings for sale from Konsert frá Hofi and Hersir frá Lambanesi - also breeding mares pregnant of Konsert frá Hofi

Ons even voorstellen...

Frans heeft in 2006 zijn eerste ijslander aangeschaft genaamd fylkir. Snel had hij het ijslandervirus te pakken, en zoals ze zeggen 1 is geen.
Al snel volgde er meer ijslanders tot in 2010 stal van 't Enclavehof opgericht werd.

Stal van't Enclavehof is een fokkerij/sportstal gelegen te Wortel. Frans is al meerdere jaren zeer gepasioneerd bezig met het fokken van Ijslandse paarden.
Zoals in alles wat hij doet, gaat hij grondig te werk. Wel geïnformeerd, met kennis van zaken pakt hij deze dierenfokkerij aan met een grondigheid en een gedrevenheid die hem de beste resultaten laat bereiken.
Fokken betekent voor hem het ras verbeteren, daarom omringt hij zich met de beste foklijnen. Hierdoor heeft hij een grotere zekerheid dat zijn veulens tot de beste behoren.
Sinds enkele jaren is stal van't enclavehof ook mee aanwezig in de sportwereld, met toch zeker het laatste jaar, zeer mooie resultaten.

Hiernaast bied stal van't enclavehof u verscheidene diensten aan, waaronder:

- Paardenpension met gebruik van alle accomodatie en faciliteiten, waaronder een binnenbak van 45x16, goedgekeurde wedstrijdbaan, telgangbaan,...

- Trainingsmogelijkheden voor u en uw paard, als u lid word van stal van't enclavehof kan u vrij komen trainen op onze accomodatie

- Zeer mooie uitrijmogelijkheden

- Verkoop van paarden

- Training van paarden, van zadelmak maken van het jonge paard tot de gevorderde sporttraining

- Beperkt aanbod van lessen voor zowel beginnende ruiters als gevorderde ruiters

- Verkoop van de hele catalogus van top reiter

- Verkoop van top reiter zadels, inclusief eigen zadelpasservice, en we kunnen deze ook op maat maken

- Verkoop van marstall paardenvoeders

- Wij hebben ook onze eigen vlp club, via deze weg kunnen wij u helpen om uzelf te verzekeren

Kortom een heel gevarieerd aanbod voor meer info kan u ons gerust contacteren.